Elegant freedom

Sometimes being free means that you find the perfect clothes for your lifestyle 

 
This time let us introduce Csete Gábor - or as many know him ’Manek’. We got him photographed in his favorite unisex MEI KAWA sweatshirt at Dobrumba which he co-owns. The location might be familiar, since this newly opened restaurant is extremely popular and also served as a site for our previous photoshoot. Our occasional model's life is a constant bustle; if he is not at Dobrumba, he puts himself out to build a high standard club life in Budapest being an active program organizer and DJ.
 
Ez alkalommal Csete Gábort – vagy ahogy sokan ismerik, Maneket – szeretnénk nektek bemutatni. Gábort a kedvenc unisex MEI KAWA pulóverében fotóztuk a Dobrumbában. A helyszín ismerős lehet, hiszen egy népszerű, új étteremről van szó, ami egy korábbi fotózásunk helyszínéül is szolgált, és amelynek nem mellesleg Manek az egyik üzemeltetője. Alkalmi modellünknek szó szerint nincs megállás az életében; ha nem a Dobrumbában van, akkor programszervezőként és DJ-ként azon munkálkodik, hogy színvonalas klubéletet építsen ki Budapesten.
 
 
He is a part of the team running clubs such as Toldi and Larm, and is currently involved in organizing the Kolorádó Festival. Too much even to list all these, no wonder he likes versatile garments that fit his busy urban life. Therefore he made his choice with this modern, oversized MEI KAWA piece.
 
Az ő nevéhez fűződnek a Toldi és a Larm szórakozóhelyek, illetve a tavaly startolt Kolorádó Fesztivál szervezésében is részt vesz. Felsorolni is sok mindezt, nem csoda, hogy kedveli az olyan sokoldalú ruhadarabokat, amik illeszkednek pörgős, városi életéhez. Ezért is esett a választása erre a modern, oversized fazonú MEI KAWA pulóverre.
 
It's a comfortable, easy to combine urban outfit, whether for a springtime sightseeing or a late night party, but also it is a convenient and unique fit in several other occassions. The sweater is lined with handy pockets, and together with the material's gray highlights they match with the sporty and trendy cut. Manek's favorite detail is the high neck which can be buttoned up. It combines practicality with a lively unique look. This quality cotton material is perfect in a wide range of weather conditions, which makes this sweatshirt one of the most popular MEI KAWA pieces - we courageously recommend it for spring!
 
Kényelmes, jól kombinálható urbánus viselet, legyen szó akár egy tavaszi városnézésről vagy késő esti buliról, de a kettő között is számos helyzetben kényelmes és egyedi viselet lehet. A pulóvert praktikus zsebek szegélyezik, a szürke szálakkal kiemelt alap pedig remekül illik a sportosan divatos szabásához. Manek kedvenc részlete a felgombolható gallér, ami ötvözi a praktikumot a játékos, egyedi kinézettel. A minőségi pamut anyag sokféle időjárásban megállja a helyét, ezért is ez az egyik legnépszerűbb MEI KAWA ruhadarab, amelyet bátran ajánlunk tavaszra.
 
What did you want to do when you were young?
Olimpian champion, pilot, drummer, doctor.
 
Mi szerettél volna lenni, amikor kicsi voltál?
Olimpiai bajnok, Pilóta, dobos, orvos.
 
Are you more of a hunter or a gatherer when it comes to clothes?
Sometimes it makes me feel bad that I'm not really concerned about my clothing - I think I go clothes shopping 3-4 times in a year, and unfortunately I never do researching. Sometimes I realize that I'm wearing the same 2 piece of clothes for 3 months. I couldn't do it differently, it just never happens like that. Luckily there are some 'helping angels' like Emese who come up with nice stuff, and I'm happy to accept and buy these.
 
Ruhák tekintetében vadász vagy gyűjtögető típus vagy?
Időszakosan nyomaszt, hogy nem annyira foglalkozom az öltözködésemmel, szerintem 3-4 alkalommal cselekszem a ruhászkodásom érdekében egy évben, kutató munkát szerintem egyáltalán nem végzek sajnos. Általában véletlenül, vagy csak rámjön hogy kéne valami már, mert ugyanazt a 2 dolgot hordom 3 hónapja. Nagyon bírnám ha úgy gondolnám, hogy erre több időt kell szánnom, és kicsit is proaktív lennék, de valahogy nem jön, jött sosem. Hálistennek mindig vannak segítő angyalok, - például Emese - akik elém teszik a szépet, én pedig a legnagyobb örömmel fogadom el, vásárolom meg.
 
Do people or places have bigger effect on you?
I think mostly places, or rather people in different places. I like to mull over how places change people's behaviour.
 
Inkább emberek vagy helyek vannak rád nagyobb hatással?
Inkább helyek azt hiszem, illetve helyeken emberek. Imádok azon merengeni, hogy a helyek hogy változtatják az emberek viselkedését.
 
What do you like the most about your MEI KAWA piece you are wearing?
I really like the color and the way it hangs down, it really suites my tall body, and I think it's fashionable, whatever that means. And of course it's a plus that it's a small numbered series. But most of all because it found me in a good period very personally, and that means the most.
 
Miért szerettél bele abba a MEI KAWA darabba, amit jelenleg is viselsz?
Nagyon tetszik a színe, izgin lóg összevissza, jól áll a nyurga magas testemnek, és azt hiszem divatos bármit is jelentsen ez. Meg persze nagyon jó érzés, hogy nincs belőle sok. De leginkább persze mert szuper pillanatban és nagyon személyesen talált meg, ez jelent kb. a legtöbbet mindig.
 
 
What do you think, for what activity would these MEI KAWA pieces be the most suitable?
For a walk in Krakow or some unbearable but exciting concert.
 
Milyen tevékenységedhez párosítanád legszívesebben a választott MEI KAWA darabot?
Krakkóban sétáláshoz, vagy valami elviselhetelen de izgató koncerthez.
 
Last but not least, less or more?
Unfortunately more...but I’m still holding on.
 
Végül, de nem utolsó sorban, inkább több vagy kevesebb?
Sajnos egyelőre több…de még bírom.
 
 
 
Photography: Lilla Flóra Székely
 
Text: Lili Schuch
 

We also recommend:

Personal Minimalism with a touch of glam by Kata

For the first article from the MEI LOOK Street snaps series, we brought you Kata, who is going to show us her way of styling the White crop top.

The meeting point of relaxed style and consciousness

Dave is going to show us the way he styled the Sleeveless white shirt.